Sunday, 4 September 2011

DAN DRUGI


Drugi dan je prosao sjajno. Uprkos utakmici (Crna gora - Hrvatska), Izložba Iztoka Sitara (Slovenija) je bila posjećena. Ne tvrdim da je strip nadjačao sport, nego je to rezultat srećne okolnosti što u prostoru u kome je bila izložba (klub Hercegnovskog pozorišta) ima i TV na kome se mogao pratiti rezultat.
Izložbi je prethodila, a nakon izložbe je i nastavljena radionica, za koju tvrdim da je najuspješnija do sada. Uradjeno je nekoliko stripova u cjelini i cjelosti, od kojih neki zaslužuju i da budu objavljeni (nekad negdje), a aktivno je učestvovala i publika, među kojima se našlo i par jako dobrih crtača i crtačica. Vrlo prijatno izneneđenje.
Šta će biti dalje vidjećemo danas u prostoru bivše robne kuće Mješovito, gdje će se predstaviti Stripburger i Stripolis, nakon čega slijedi još jedna radionica - STRIP DVOBOJ, za koju, sudeći po broju pitanja koje nam postavljaju, postoji veliko interesovanje. Vidimo se večeras!!!

1 comment:

  1. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60% větší pravděpodobnost výhry

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    ReplyDelete